Mevr. Daalder
- Naam Mevr. Daalder
- Leerbedrijf ID 100646588
- KvK naam JULOES B.V.
- KvK nummer 76534901
- KvK vestigingsnummer 000044310846
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31294745390
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Mevr. Daalder is een sfeervol en gastvrij eetcafé gelegen in het pittoreske Vreeland. De ligging is in de prachtige omgeving nabij Loosdrecht, Loenen a/d Vecht, Nederhorst den Berg, Hilversum en Weesp. Bij Mevr. Daalder is het net als thuiskomen. Iedereen is welkom op ieder moment van de dag. Lekker aan één van onze bistro tafeltjes genieten van een Latte Macchiato terwijl u aan het werk bent en een snelle lunch met collega’s tussen het werken door of juist lekker relaxed en uitgebreid met vrienden. Geniet tijdens of na een heerlijke wandeling of vele fietstochten in onze regio van een lekkere kop koffie met onze welbekende huisgemaakte appeltaart. Liever gewoon even bijkomen met wat vrienden? Maak een keuze uit ons speciaal samengesteld bierassortiment (ook in 0.0% variant) of een lekkere cocktail terwijl u wacht op onze ambachtelijke bitterballen of charcuterieplank, het kan allemaal! Lekker binnen op de bank of juist op ons heerlijke terras in de buitenlucht terwijl u geniet van de dorpse sfeer in ons prachtige dorp Vreeland. Op onze kaart vind u de lekkerste gerechten. Kies één van onze vers belegde broodjes of een heerlijke salade op de lunchkaart. Onze chef-kok Jeffrey Koopmans laat zich inspireren door ingrediënten en recepten over de hele wereld. De keuken bestaat uit eigentijdse, bijzondere combinaties en pure smaken zonder poespas. Prijs/kwaliteit staat bij ons bovenaan. Voor ieder wat wils en seizoensgebonden. Wij geloven dat lekker, voedzaam en verantwoord perfect samengaan! De gerechten van onze dinerkaart zijn zowel klein als in groot formaat te bestellen. Wij doen niet specifiek aan voor-, hoofd-, en nagerechten. Zo kunt u optimaal genieten van meerdere gerechten of lekker met elkaar delen “shared-dining”. Eerlijke en verantwoorde kwaliteit betekent óók dat het betaalbaar blijft.
- Informatie Leren & Werken Onze chef Jeffrey Koopmans staat graag klaar om je te begeleiden en te inspireren. Door de chef: Door het enthousiasme van mijn leermeesters wilde ik zelf ook het vak graag overbrengen aan de nieuwe generaties en heb dan ook mijn leermeester diploma behaald. Mijn inspiratie voor ingrediënten en recepten komen van over de hele wereld. Menig kookboek heb ik al versleten en ook door vele leveranciers heb ik mijn productkennis en smaak kunnen verbreden. Als ik mijn kookstijl zou moeten omschrijven noem ik het eigentijds met bijzondere combinaties en pure smaken. Ondanks mijn liefde voor de klassiekers ben ik altijd in voor innovatie en geef ik er dus graag mijn eigen draai aan. Koken met passie, dat is wat ik doe! Ik geloof dat uiteindelijk lekker, voedzaam en verantwoord perfect samen kunnen gaan.
Mevr. Daalder
- Naam Mevr. Daalder
- Leerbedrijf ID 100646588
- KvK naam JULOES B.V.
- KvK nummer 76534901
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Mevr. Daalder
- Naam Mevr. Daalder
- Leerbedrijf ID 100646588
- KvK naam JULOES B.V.
- KvK nummer 76534901
Contactpersonen (3)
-
Remko Daalder Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca -
Gaby Daalder-van Braam Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Jeffrey Koopmans Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken
Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken