Barres Ben je leergierig, wil je ervaring opdoen in hoger segment horeca, Dan moet je hier zijn!
Wil je ervaring opdoen in een restaurant in het hoger segment, dan zijn wij het restaurant wat je zoekt. Wij zijn een klein bedrijf waar de student veel kan meekrijgen en veel ervaring kan opdoen. Kennis van gastvrijheid, serveertechnieken, wijnen, wijn-spijs, etiquette, alles komt bij ons aan bod. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden in managment, administratie, marketing en ondernemerschap. Wij zoeken bovenal gemotiveerde leerlingen! Kennis kunnen wij je aanleren, motivatie moet je zelf meebrengen. Voor meer informatie over ons restaurant kijk op www.restaurantbarres.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Motivatie, leergierig zijn, dat zijn de belangrijkste vaardigheden/kenmerken die we zoeken. Technieken en kennis kan je ook bij ons opdoen in praktijk. Uiteraard is passie voor wijn en eten belangrijk.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een klein bedrijf waar de student veel kan meekrijgen en veel ervaring kan opdoen. Kennis van gastvrijheid, serveertechnieken, wijnen, wijn-spijs, etiquette, alles komt bij ons aan bod. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden in managment, administratie, marketing en ondernemerschap.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan