Meewerkend horeca ondernemer

Barres Ben je leergierig, wil je in ervaring opdoen in hoger segment horeca, Dan moet je hier zijn!

Wil je ervaring opdoen in een restaurant in het hoger segment, dan zijn wij misschien wel het restaurant wat je zoekt. Wij zijn een klein bedrijf waar de leerling veel kan meekrijgen en veel ervaring kan opdoen. Kennis van gastvrijheid, serveertechnieken, wijnen, wijn-spijs, etiquette, alles komt bij ons aan bod. Wij zoeken bovenal gemotiveerde leerlingen! Kennis kunnen wij je aanleren, motivatie moet je zelf meebrengen. Voor meer informatie over ons restaurant kijk op www.restaurantbarres.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

De gast staat op 1,2 en 3. Goede werkhouding en wil om te leren is alles wat nodig is voor een succesvolle stage

Wat biedt het bedrijf?

Er zijn diverse doorgoeimogelijkheden. Na de stage kan er doorgegroeid worden in het restaurant of naastgelegen brasserie. We hebben een klein maar fijn en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder