Manager / ondernemer horeca

Brasa Beemster

De student gaat zich direct bezighouden met de ervaring van de gast binnen BRASA Beemster. Binnen ons mooie bedrijf bieden wij van alles aan van a la carte lunch en diner tot bruiloften, babyshowers en walking dinners. Jou taak als beginnend horeca manager/ondernemer is georganiseerd te werk gaan binnen de rol die je binnen ons bedrijf vervult. Of dit nu in de keuken of de bediening is maakt niet uit. Onder begeleiding draai je volledig mee binnen het team en krijg je inzicht in onze werkprocessen waarna het aan jou de taak is deze inzichtelijk te maken. Jou school opdrachten zullen altijd de prioriteit krijgen waardoor jou opleiding soepel kan verlopen en je binnen no time ingewerkt bent binnen ons leuke team.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een goede werkinstelling, is sociaal aangelegd en heeft een goede portie gezond verstand. Een goede inzet is de voornaamste kwaliteit van een leerling bij BRASA. Dit gekoppeld aan een leergierige open instelling is de basis voor een goede opleiding.

Wat biedt het bedrijf?

BRASA biedt een gezellige leerplek waar genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het is goed doorwerken maar in een goede sfeer. De gast is de prioriteit. Verder is het naast het behalen van je schoolresultaten aan jou zelf hoe ver je binnen ons bedrijf komt. Inzet word altijd beloont bij BRASA en wie weet kunnen we na je stage wel verder samenwerken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder