Opzichter / uitvoerder groene ruimte

Peter Mul Boomverzorging BV

Binnen ons boomverzorgingsbedrijf ga je de werkzaamheden organiseren, dat is uitdagend en mooi werk! Bij ons leer je alles over de werkvoorbereiding, planning en uitvoering. Je stuurt de collega`s aan voor allerlei klussen en communiceert hierover met de opdrachtgever. We beginnen de dag samen met een kop koffie. Als werkvoorbereider heb je de planning voor die dag klaar gemaakt. Je speelt in op onverwachte wijzigingen zoals weersveranderingen. Als uitvoerder check je of het werk zoals afspraak verloopt. Het werk is afwisselend en leuk! Je collega kan jou alles vertellen over het werk. En jij kan alles vragen en er veel van leren. Lachen en plezier vinden we erg belangrijk. Net als dat jij jezelf kan zijn, iedereen is bij ons welkom! Op vrijdag drinken we gezellig samen wat om de week af te sluiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij wordt blij van groen! En vroeg opstaan doe je zonder moeite. :) Je kan goed samenwerken en hebt interesse in de natuur. Je bent net als wij positief ingesteld en vindt het leuk om alles te leren over bomen. We steken samen de handen uit de mouwen. Alle seizoenen zijn we buiten aan het werk. Daar draai jij net als wij je hand niet voor om.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een bedrijf met een hele goede sfeer waarin je kunt leren van en met je collega`s. Het werk bij ons is afwisselend en super leerzaam. Al je collega's staan klaar om je te helpen en je zoveel mogelijk te laten leren. En samen met hen klaar je de klus. Op ons bedrijf werken veel hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers die de fijne kneepjes van het vak kennen. Bijna iedereen werkt al een langere tijd bij ons. Dat doen ze omdat de sfeer goed is en het werk uitdagend. We werken veilig en met de nieuwste apparatuur. Dat is beter voor het milieu en beter voor onze medewerkers. Dat vinden wij heel belangrijk. Veiligheid en plezier staan bij ons bovenaan. Spreken we je snel? Wij zijn een bedrijf met een goede sfeer waarin je kunt leren van en met je collega`s.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Organiseren van het werk in de groene ruimte
  • P7-K1-W1 Stelt een plan op en draagt zorg voor de realisatie
  • P7-K1-W2 Calculeert en bewaakt budget
  • P7-K1-W3 Levert het werk op
  • P7-K1-W4 Optimaliseert proces/werkwijze
  • P7-K1-W5 Stuurt medewerkers aan (in projecten)

lees verder