Medewerker productietechniek

Louwers Mechanical Parts BV Innovatie in de metaal: Dynamische Stage bij Louwers Mechanical Parts B.V."

Gedurende de dag is er veel interactie met collega's uit verschillende disciplines, zoals productie, kwaliteitscontrole en verkoop, om te zorgen voor een naadloze integratie van design en functionaliteit. De student of werknemer zal ook leren over het gebruik van geavanceerde productietechnologieën, zoals CNC-machines, en hoe deze ingezet kunnen worden voor efficiënte en nauwkeurige productie. De nadruk ligt op het leren door te doen, waarbij de student of werknemer niet alleen technische vaardigheden zal ontwikkelen, maar ook zal leren over projectmanagement, communicatie met klanten en leveranciers, en het belang van kwaliteitscontrole en duurzaamheid binnen de productieprocessen. Door deze hands-on ervaring zal de student of werknemer een diepgaand inzicht krijgen in de gehele levenscyclus van een product, van concept tot levering aan de klant, en hoe innovatie en efficiëntie kunnen worden toegepast om concurrentievoordeel te behalen in de markt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Louwers Mechanical Parts B.V. bieden wij een uitdagende en inspirerende stageplek waar je de kans krijgt om te groeien, te leren en een significante bijdrage te leveren aan innovatieve projecten. Het is belangrijk dat je oog voor detail hebt en leergierig bent.

Wat biedt het bedrijf?

Onze stageplek biedt een unieke kans om je vaardigheden te versterken en je carrière in de techniek een vliegende start te geven in een dynamische en vooruitstrevende omgeving.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder