Eethuis de Diepen VOF Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden - Afwassen van gereedschappen - Schoonmaken van eigen werkhoek (Voor) bereidende werkzaamheden - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden (mise en place) - Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediƫnten (versheid, houdbaarheid) - Uitvoeren/ assisteren van de gerechten - (Assisteren) doorgeefgereed maken van bestellingen - Werken via het FIFO-principe - In acht nemen naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is de bedoeling dat je tijdens deze stage kunt kijken hoe het werkt in de horeca en wat het allemaal inhoud om in de keuken te staan. Vaardigheden kun je gaan ontwikkelen tijdens deze stage, zodat je zekerder wordt in het werk. Als je leergierig bent en inzet toont kunnen we je leren hoe het is om in de keuken te werken.
Wat biedt het bedrijf?
- Gezellige collega's - Veilige werkplek - Goede leeromgeving (divers) - Een goede basis - Kans op vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon