Zelfstandig werkend kok

bij Wout

Je gaat zelfstandig aan de slag in de keuken. Je werkt mee met de standaard taken in de keuken. Daarnaast ga je een stuk keukenbeheer (voorraad) bijhouden. Ook ga je meedenken over nieuwe gerechten voor de kaart. Je gaat ook kwaliteitsbeheer uitoefenen, gaat alles hetzelfde/netjes mee. Je gaat kostenbewust handelen en houd de derving bij. Je maakt zelf een planning voor de uitvoering van je werkzaamheden en voert deze zelfstandig uit. We verwachten dat je uiteindelijk het keukenteam aan de koude kant kan aansturen. We werken binnen ons bedrijf met verschillende diensten: 10:00 u tot 17:00, 12-circa 20u of 17/18u - 22u (dit zullen we in een gesprek toelichten). Je bent altijd een weekend dag vrij, dus ook in de vakanties en op feestdagen! We hebben een jong dynamisch team. Je gaat samenwerken met 2 vakkrachten (fulltime), 1 assistent (fulltime) en circa 10 parttimers.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste, creatieve leerling, iemand die van aanpakken weet. Ook iemand die sociaal is, dus goed in een groep kan werken. Je collega's zijn erg belangrijk in je (sociale) ontwikkeling. We zoeken ook naar leidinggevende kwaliteiten. Geen vereiste, je bent er om dit te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige werkplek waar we de tijd nemen om jou het vak te leren. Je hebt genoeg ruimte voor vrije tijd naast je stage en je krijgt uiteraard een stage vergoeding. Per 2 maanden wordt de fooi uitgedeeld, deze wordt verrekend naar je gewerkte (stage) uren. Lunch / diner krijg je van ons en we hebben regelmatig een feestje of een borrel met ons team. We zijn niet voor niks het leukste team van Brabant. Mocht het van beide kanten goed klikken en de stageperiode is goed verlopen, reserveren we maar al te graag een plekje voor jou in ons bestaand team. Afgelopen 2 jaar hebben 4 fulltime stagiaires dezelfde keuze gemaakt en deze werken nog steeds iedere dag met plezier bij ons :)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder