Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

bij Wout

Als Gastheer/-vrouw stem je werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van de gast. Je maakt drankbestellingen klaar en serveert maaltijden uit. Je bent bezig met de wensen van de gast zo goed mogelijk te vervullen, zodat ze tevreden weer naar huis gaan. Je gaat meer zelfstandig te werk. Je gaat een jong team aansturen en daar de kwaliteit van beheren. Maar draagt nog geen eindverantwoordelijkheid. Je mag meedenken in het ontwikkelen van de zaak. We werken binnen ons bedrijf met verschillende diensten: 09:00 tot 17:00, 11:30/12:00 tot circa 21:00 of 17:00/18:00 tot sluit. (dit zullen we in een gesprek toelichten). Je bent altijd een weekend dag vrij, dus ook in de vakanties en op feestdagen! We hebben een jong dynamisch team. Je gaat samenwerken met 4 vakkrachten en circa 10 parttimers.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste, creatieve leerling. Ook iemand die sociaal is, dus goed in een groep kan werken. Je collega's zijn erg belangrijk in je (sociale) ontwikkeling. We zoeken iemand met leidinggevende kwaliteiten. Een doorzetter die van aanpakken houdt.

Wat biedt het bedrijf?

Per 2 maanden wordt de fooi uitgedeeld, deze wordt verrekend naar je gewerkte (stage) uren. Lunch / diner krijg je van ons. Na het werk worden er uiteraard after work borrels genuttigd!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder