Sunparks Kempense Meren Word de Ster van de Horeca bij Sunparks!
Als de drijvende kracht achter ons horecateam ben jij verantwoordelijk voor een onvergetelijke ervaring voor al onze gasten. Jij zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie soepel verloopt en dat ons team altijd van de beste service mikt! Je bent niet alleen een coach voor je collega’s, maar ook een creatieve geest die constant nieuwe ideeën bedenkt om onze gasten te verrassen. Van het organiseren van een sfeervol evenement tot het strategisch benutten van verkoopkansen; jouw inbreng maakt het verschil! - Operationeel meedraaien in onze verschillende restaurant-outlets. Het bewaken van een uitmuntende service en een gezellige sfeer. - Coole en innovatieve ideeën aanbrengen voor een onvergetelijke belevenis - Probleemoplossend denken en handelen in uitdagende situaties - Bijdragen aan groene initiatieven en duurzaamheid in onze horeca - Het bewaken van de financiële doelstellingen - Teamwork stimuleren en iedereen motiveren om het beste uit zichzelf te halen
Naar wie zijn wij op zoek?
- Een teamspeler pur sang en je kan je team inspireren - Je bent bereid om in shifts te werken, zowel 's ochtends als 's avonds. Je ben een operationeel manager die altijd aanwezig is en alles in goede banen leidt, terwijl je zelf ook actief op de vloer meedraait. - Creativiteit en gastenfocus die de beleving naar een hoger niveau tilt - Probleemoplossend talent, met de juiste mix van overzicht en actiegerichtheid
Wat biedt het bedrijf?
Je ontwikkelt je leiderschaps- en organisatorische vaardigheden door het aansturen van een team, efficiënt plannen en inspelen op drukke momenten. Daarnaast leer je hoe je de gastbeleving optimaliseert, conflicten oplost en teammotivatie verhoogt. Als stagiair maak je volwaardig deel uit van de Sunnies-familie, met leuke feestjes, sportactiviteiten en cadeautjes. Je geniet van smakelijke en voordelige personeelsmaaltijden en ontvangt een personeelspas voor 30% korting op boekingen bij Center Parcs/Sunparks, gratis zwemmen en kortingen bij partners zoals Plopsa. Bovendien verblijf je gratis in een cottage aan het meer tijdens je stage.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken