Medewerker sport en recreatie

Vakantiepark Capfun De Wondermolen Capfun De Wondermolen zoekt animatie stagiair(e), Kom jij ons animatie team versterken?

Kinderen entertainen in de Kids Club, sport&spel activiteiten organiseren en meedoen in de welkomshow! Kortom meewerken in de uitvoering van ons geweldige animatie-programma! Hier kan je al je energie en creativiteit wel in kwijt. Capfun De Wondermolen is een vakantiepark met meer dan 500 verhuuraccommodaties en wij bieden de gast een onvergetelijke vakantie. Daar hoort een uitgebreid en gevarieerd animatieprogramma zeker bij, dat zorgt voor een fijne vakantiesfeer. Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend; van bingo tot disco en van voetbal tot de color run. Je werkt bij ons volgens een planning en altijd in een team met jonge mensen. Geen dag is hetzelfde en dat is nou net wat werken bij Capfun De Wondermolen zo leuk maakt. Daarnaast willen wij voldoen aan jouw leerdoelen. Op basis van jouw niveau en leerdoel kijken wij samen welke werkzaamheden jij wilt leren

Naar wie zijn wij op zoek?

Al onze medewerkers moeten gastgericht zijn, jij bent het visitekaartje van Capfun De Wondermolen. Jij bent enthousiast en gemotiveerd, je wilt jezelf ontwikkelen en een persoonlijke groei doormaken gedurende je stage periode. Je kan goed met mensen omgaan en je kan goed in een team werken. Je kunt ook zelfstandig taken uitvoeren en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk. Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken en je kan goed met onverwachte dingen omgaan. Je moet flexibel zijn en goed kunnen communiceren. Wij bieden je een kans om al jouw vaardigheden en jouw een passie voor entertainen verder te ontwikkelen. Het animatie team bestaat uit enthousiaste en jonge mensen, dat is heel inspirerend. Je mag meedenken over de uitvoering van de activiteiten; jouw creativiteit is voor ons erg waardevol. Je moet dus behoorlijk veelzijdig zijn! daar krijg je dan ook heel veel plezier voor terug!

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair bij Capfun de Wondermolen word je ondergedompeld in een dynamische en stimulerende omgeving waar je de kans krijgt om waardevolle ervaring op te doen in de recreatie- en toerismesector. Capfun is namelijk één van de leaders op het gebied van toerisme. Bij Capfun staan onze gasten altijd centraal. Wij als team streven altijd naar een vakantiebeleving die alle verwachtingen overtreft, met als doel dat onze gasten herinneringen creëren zodat ze meteen boeken voor hun volgende vakantie! Als stagiair draai jij volledig mee en krijg jij de mogelijkheid om creatieve ideeën aan te dragen die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen. Maar stagelopen bij Capfun is niet alleen maar werken. We bieden een werkomgeving met een hecht team van enthousiaste collega’s. Samen creëren we een positieve en motiverende sfeer, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook willen wij ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke zomer beleeft.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Maakt ruimtes gebruiksklaar
  • B1-K1-W3 Treedt op als aanspreekpunt
  • B1-K1-W4 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K1-W6 Draagt bij aan een veilige situatie
  • B1-K1-W7 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W8 Voert werkzaamheden uit gericht op voeding
  • B1-K1-W9 Evalueert de werkzaamheden
  • Assisteert bij activiteiten en evenementen
  • P3-K1-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • P3-K1-W2 Begeleidt gasten/deelnemers
  • P3-K1-W3 Houdt toezicht

lees verder