Leidinggevende keuken

Podere Sei Poorte Italiaanse uitdaging voor een Leidinggevende kok

Voor het restaurant op onze camping Podere Sei Poorte in Itali zoeken we een keukenmedewerker met leidinggevende capaciteiten. Het restaurant is van kwalitatief hoogstaand niveau en er worden verse gerechten uit de Italiaanse keuken met een persoonlijke twist in een professioneel ingerichte keuken bereid. In overleg worden de menu’s samengesteld en je actieve bijdrage daarin wordt zeer gewaardeerd. Koken is je passie en je verrast de gasten graag met een bijzonder aanbod van gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als persoon ben je gepassioneerd, gedreven en proactief. Daarnaast ben je flexibel zodat je je in een dynamische omgeving altijd als een vis in het water voelt. Je bent een echte teamspeler en stressbestendig en werkt graag in een goed georganiseerde nette werkomgeving terwijl ook de goede ontspannen sfeer voor jou heel erg belangrijk is. Je houdt er van om met verse producten te werken, je streeft naar een hoge kwaliteit en vindt het leuk om nieuwe combinaties en smaken uit te proberen. Je vindt het belangrijk om ook buiten werktijd een leuke tijd te hebben met je collega's .

Wat biedt het bedrijf?

Als persoon ben je gepassioneerd, gedreven en proactief. Daarnaast ben je flexibel zodat je je in een dynamische omgeving altijd als een vis in het water voelt. Je bent een echte teamspeler en stressbestendig en werkt graag in een goed georganiseerde nette werkomgeving terwijl ook de goede ontspannen sfeer voor jou heel erg belangrijk is. Je houdt er van om met verse producten te werken, je streeft naar een hoge kwaliteit en vindt het leuk om nieuwe combinaties en smaken uit te proberen. Je vindt het belangrijk om ook buiten werktijd een leuke tijd te hebben met je collega's .

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder