Medewerker ICT

Leapp Meewerkstage Quality Control & Refurbishment

Meewerkstage Quality Control & Refurbishment Wat ga je doen als stagiair Quality Control? Op de afdeling Quality Control bieden we een meewerkstage aan. Hierbij help je bij het Refurbishen en klaarmaken voor verkoop van Originele Apple Producten. Denk aan MacBooks, iMacs, iPads en iPhones. Bij leapp werk je dagelijks gezamenlijk met een begeleider. We hebben een klein team met veel diverse werkzaamheden. Bij deze stage ben je echt van belang in de core business van het bedrijf en draag je bij aan het geven van een 2de leven aan Apple producten. Werkzaamheden: Zending ontvangen en uitpakken; Toestellen controleren aan de hand van testsoftware; Waar nodig repair verrichten; Toestellen schoonmaken, inpakken, labels geven; Units overdragen aan magazijn; Wanneer blijkt dat je meer kan en wilt kijken we gezamenlijk naar werkzaamheden en mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Je doet een MBO studie in een relevante richting. Je bent enthousiast over computers en de techniek erachter. Je bent goed in het effectief en efficiënt uitvoeren van herhalende taken. Je vindt het fijn om deel te nemen in een team en echt resultaat te maken.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een veilige en leerzame omgeving voor de student, waarin hij/zij zich kan ontwikkelen en kan wennen aan het bedrijfsleven.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

lees verder