Leidinggevende keuken

Restaurant De Heeren van Montfoort Kook jij de sterren van de hemel bij De Heeren van Montfoort?

Ben jij op zoek naar een stage/leerplek in de keuken van een erkend horeca leerbedrijf met een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden? We koken klassiek Frans, maar met een moderne twist. Op onze verschillende locaties in Montfoort verzorgen wij lunches, diners, vergaderingen, feesten, partijen én bruiloften. Wij bieden unieke kansen voor stagiair(e)s/leerlingen om zowel werkervaring op te doen in à la carte als partijen! Hierbij komen jouw leidinggevende capaciteiten goed van pas. Ook denk je actief bij het ontwikkelen van een nieuwe menukaart; alle ideeën zijn welkom!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ga jij er helemaal voor? Ben je flexibel inzetbaar en enthousiast? En houd je van een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat? Dan pas je bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Op loopafstand van De Heeren van Montfoort bevindt zich onze andere locaties: Kasteel Montfoort, De Sint Jan Commanderije en Tuin De Hoge Waard. Voor stagiair(e)s/leerlingen bieden we de mogelijkheid om ervaring op te doen op deze andere locaties of... na afronding van de leerperiode zelfs een werkplek! Vind je catering op locatie leuk? Wij hebben regelmatig (grote) cateringen! Doorgroeien? Dat kan! Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Van BHV en wijncursus tot training van een echte barista. Ook doe je veel verschillende ervaringen op: van bruiloften en feesten tot aan business evenementen en à la carte lunch en diner. Jouw leermeester helpt je hierbij!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder