Medewerker productietechniek

Peter Dekker Installaties B.V. Constructiewerk combineren met leren voor het vak van schermmonteur: avontuur en afwisseling

Wij bieden je een combinatie van constructiewerken in de werkplaats en het vak leren van schermmonteur bij klanten! Constructiewerken: Werkzaamheden bij het ontwerpen en produceren van scherminstallaties voor de tuinbouw. Meelopen op verschillende afdelingen. Schermmonteur: Als leerling monteur word je opgeleid tot een volwaardig monteur. In een leertraject van minimaal 6 maanden werk je mee aan nieuwbouwprojecten, leer je gevelschermen te installeren en verricht je renovatie- en servicewerkzaamheden aan diverse scherminstallaties. Je werkt deze periode samen met een vaste begeleider en je krijgt extra uitleg en aandacht waar dit nodig is. Uiteraard krijg je gelegenheid om je schoolopdrachten te doen waar nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig, werkt graag met je handen, je bent oplossingsgericht en je deinst niet terug voor hard werken. Ook temperatuurverschillen en werken op hoogte zijn voor jou geen probleem, dan is dit de baan voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Na behalen van je diploma bieden we je een vast contract en kan je een richting kiezen die goed bij jou past: • Ga je graag aan de slag met een ploeg op grote projecten in Nederland of wereldwijd, dan is allround schermmonteur echt iets voor jou. • Of ben jij iemand die het liefst alleen en ook iedere dag op een afwisselende locaties werkt? Als servicemonteur los je eventuele storingen op en voer je reparaties uit. • Of specialiseer je je als monteur liever in gevelschermen- en of dekrolschermen, ook dat zien we graag! Na je opleidingsperiode bieden wij jou tevens de gelegenheid om je rijbewijs (B/BE) te halen zodat je op een bepaald moment ook zelfstandig diverse werkzaamheden kunt uitvoeren. Diploma eenmaal binnen, dan kan je ook mee naar projecten in het buitenland!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder