Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

RKVV Westlandia Enthousiaste, leergierige en pro-actieve assistent in opleiding gezocht voor de keuken en de bar bij RKVV Westlandia.

In de kantine van Westlandia beschikken we over een ruime keuken en een bargedeelte. Je assisteert in de keuken bij het voorbereiden van de lekkernijen op onze menukaart. Daarnaast help je mee achter de bar en bedien je de klanten. Door de dag heen leer je omgaan met de verschillende apparaten zoals de tap, de koffiemachine, perculator, koelingen en frituur. Je leert openen en sluiten en de daarbij behorende voorbereidende werkzaamheden, zoals de keuken voorbereiden en de apparatuur schoonmaken. Bovenstaande taken voer je uit op dagen dat er trainingen of wedstrijden zijn, maar soms ook tijdens evenementen. Het rooster wordt vastgesteld in overleg met je begeleider.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig, werkt hygiƫnisch, je hebt een pro-actieve werkhouding en je staat er voor open om met verschillende mensen te werken. Bij Westlandia werken we veel met vrijwilligers waardoor je in veel verschillende teams zult werken. Dit vraagt een flexibele instelling. Een positieve klantbenadering is een pre omdat je zo nu en dan ook zult ondersteunen bij de bar. Herken je jezelf in het bovenstaande? Neem dan contact op met Ronald Visser en wie weet verwelkomen wij je binnenkort in ons gezellige team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuk team van enkele vaste krachten en een groot enthousiast team van vrijwilligers. Je kunt mee genieten van de gezellige sfeer als jong en oud onze club bezoekt. We waarderen het als je met jouw kennis en ervaring meedenkt in onze menukaart en bij de voorbereiding van de verschillende lekkernijen. Je helpt om onze processen waar mogelijk efficiƫnter te maken met jouw kennis. Gedurende de hele stageperiode word je begeleid door een vaste contactpersoon in combinatie met vaste (vrijwillige) krachten.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder