Vis en traiteur Jeroen Vijverberg
Als medewerker in de vers handel ben je bezig met het eten dat mensen 's avonds op hun bord krijgen: vlees, aardappelen en groente. Vanzelfsprekend zijn kwaliteit en hygiƫne dus belangrijk. Je neemt goederen in ontvangst, zorgt voor administratie, verpakt spullen en maakt ze verzendklaar. Je werkt onder leiding van een voorman, maar doet veel zelfstandig. Je let altijd goed op de bedrijfsvoorschriften en de veiligheid.
Naar wie zijn wij op zoek?
klantvriendelijk doelgericht gemotiveerd
Wat biedt het bedrijf?
leerzame stageplaats met leuke collega's
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
lees verder