Cool Classic Club B.V. Horeca & Event stagiair(e) gezocht!
Als horeca en event stagiair(e) ga jij onder andere - Meedenken met de opzet van de horeca. - Het verwelkomen van klanten tot vaste gasten. - Het opzetten en uitbreiden van de evenementen. - Banqueting, je bezighouden met de meetings en vergaderruimtes. - Natuurlijk al jouw eigen creatieve ideen inbrengen, dat vinden we heel leuk!
Naar wie zijn wij op zoek?
Is onderstaande een omschrijving van jou? Is deze rol jou op het lijf geschreven? - Vind jij het leuk ‘strakke bakken’ te leren zetten met latte art in de vorm van een Ferrari-logo? - Ben jij gastvrij en heb jij een vlotte babbel? - Vind jij het lekker om op een dag flink bezig te zijn en niet stil te zitten achter een bureau? - Houd jij van doelgericht en precies te werk gaan? - Ben jij creatief en denk jij graag mee over nieuwe horeca strategien? - Werk jij graag in een jong ondernemend team? - Vind jij het leuk om meegenomen te worden in het opzetten van het horeca en evenementen deel?
Wat biedt het bedrijf?
Cool Classic Club, een magische plek waar veel dingen bij elkaar komen; klassiekers, kunst en koffie, evenementen n het verhuren van vergaderruimtes. Het Clubhuys van de Cool Classic Club staat voor een plek waar iedereen samen komt om te genieten van de huiselijke sfeer en een goed kop koffie. Wij zijn per direct op zoek naar een nieuw horeca talent dat ons kan ondersteunen met onze horeca en evenementenactiviteiten. Dames of heren, die automatisch in de zesde versnelling staan wanneer ze in aanraking komen met alles wat te maken heeft met vier wielen, kunst en een vette werkomgeving. In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van horeca en events en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. Creativiteit en hands-on mentaliteit staan hoog in het vaandel.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten