Zelfstandig werkend kok

Restaurant Diverso Gemotiveerde leerling-kok gezocht!

Je werkt mee met mis-en-place en bereiden voorgerechten, soep, frites, desserts. Je ruimt bestellingen in en controleert of deze compleet is. Je verzamelt alle spullen die je nodig hebt voor de dag en brengt deze naar de keuken. Je werkt geordend, alles heeft zijn vaste plaats. Schoonmaak tijdens en na het werk van je werkplek is erg belangrijk, daar draag je ook aan bij. Je werkt samen met een collega en werkt intensief samen om de orders tijdens lunch en diner goed door te geven. Je staat met 3-5 collega's in de keuken. Tijdens de avond staan ook de afwasmedewerkers in de buurt. Team bestaat jong-volwassenen en jongeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt graag kok worden en je wilt op de keukenvloer bij een restaurant ervaring opdoen. Restaurant Diverso is 7 dagen open en gehele jaar lekker druk bezocht. Wij hebben 1 stageplaats en zoeken jou. Je inzet en motivatie is een must om lekker tussen het team te komen staan en met ons mee te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een veilige, drukke en gezellige werkomgeving. Tijdens drukte werken we geconcentreerd maar er is ook ruimte voor andere gespreksonderwerpen. Maandelijks schuif je aan bij het personeelsoverleg (ook leerzaam). Er is een redelijk vaste structuur in het rooster waar ook ruimte is om diensten te verschuiven of verlof op te nemen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder