Medewerker productietechniek

W-TEC B.V. Word jij onze nieuwe Constructiebankwerker (BOL) in ons gezellige team van W-Tec in Neede?

De BOL leerwerkstudent gaat onder begeleiding van ervaren collega's de fijne kneepjes van het vak leren. Stap voor stap wordt je steeds zelfstandiger en wordt je opgeleid als zelfstandig Constructiebankwerker. Als Constructiebankwerker werk je aan verschillende producten. W-Tec maakt complexe producten in combinatie met kleine seriematige onderdelen en prototypes. W-Tec beschikt over een modern machinespark met Mig/Mag- en Tig lasapparaten, lasrobot, lasersnijmachine en kantbanken. De geproduceerde onderdelen die jij samen met je collega's maakt zijn bestemd voor lichte en tactische voertuigen zoals zijspannen, trikes en (Defensie) quads! Deze worden intern geassembleerd, je ziet het stukje vakmanschap wat jij hebt gemaakt meerdere keren terug in het bedrijf!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte vakman of vakvrouw die gemotiveerd is om constructiewerkzaamheden in perfectie uit te voeren. Als de motivatie er is dan leren wij je met alle plezier de kneepjes van het vak!

Wat biedt het bedrijf?

Een plek waar je passie voor techniek ten goede komt. Je kan hier alles leren met goede begeleiding van ervaren en prettige werknemers. Door onze complexe producten komen alle vaardigheden in de constructie aan bod: wij vervaardigen diverse soorten metalen waaronder RVS, aluminium en staal door middel van Mig/Mag lassen, TIG lassen, CNC lasersnijden, CNC kanten. Genoeg om te leren en om in door te groeien!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder