Leidinggevende bediening

Bravo Ameland Gezocht! Leidinggevende bediening (BBL) Niveau 4. Ben jij een echte BBQ liefhebber en wil je werken bij een van de tofste restaurants op Ameland, dan is dit wat voor jou!

- Jij neemt bestellingen op, we doen dit allemaal digitaal. Het systeem leer je in een handomdraai. - Jij ontvangt gasten altijd even gastvrij en vind het leuk om eens een praatje met ze te maken. - Jij helpt mee tijdens de cateringen en evenementen. - Jij zorgt er voor dat Bravo er elke dag weer tot in de puntjes verzorgd uitziet. - Jij helpt met diverse werkzaamheden achter de bar. - Planningen maken

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit zoeken wij in een collega: - Flexibiliteit: voor jou zijn onregelmatige werktijden geen probleem! - Stressbestendigheid: jij krijgt energie van een vol restaurant of een druk evenement. Je zet je in om onze gasten ook onder zulke omstandigheden een leuke ervaring te bezorgen. - Goede samenwerking: jij bent een echte teamplayer en komt je afspraken na! - Ervaring in de horeca is zeker mooi meegenomen maar geen must. We vinden het vooral belangrijk dat jij zin hebt om te werken en te leren

Wat biedt het bedrijf?

- Werken op een prachtige locatie! Zon, zee en strand! Geniet tijdens je werk van het eilandse (zomer)weer en de frisse lucht. Buiten je werkuren ontdek je alle mogelijkheden die het eiland te bieden heeft, of drinkt een heerlijke cappuccino of cocktail op ons terras. - Bravo Ameland is het kleine broertje van Ameland Adventure. Heb je altijd al eens willen leren surfen? Dan is werken bij Bravo jouw kans! Je mag namelijk verschillende cursussen volgen bij Ameland Adventure, daarnaast kun je in je vrije uren lekker chillen op hun terras. - Goede/gezellige werksfeer: Bravo is een bedrijf waar we zorgen voor een chille vibe. Ons personeel vinden het uitermate belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn bij Bravo. Het team is hecht maar bovenal verwelkomend. - Mogelijkheid tot een vast contract - Huisvesting

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder