Mediavormgever

Gilded Hey Mediavormgever! Laat jouw creativiteit los en start je stage bij Gilded Agency.

Bij Gilded Agency stappen we samen in de wereld van creatieve branding en strategische merkcommunicatie. Jouw rol? Een belangrijke! Je zult je bezighouden met het ontwikkelen van ideeën, het vormgeven van ontwerpen en het meewerken aan projecten van start tot finish. En het beste van alles? Je maakt deel uit van elke stap in het ontwerpproces met die handige Adobe-programma's als jouw gereedschap. Stuur je CV + portfolio naar: info@gilded.nl. Creativiteit is key, dus laat zien wat je in huis hebt!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van jou vragen? Dat je vol zit met originele ideeën en vernieuwende ontwerpen, dat je flexibel kan zijn en blijft staan, zelfs als druk omhoog gevoerd wordt. En natuurlijk, die Adobe-skills, een flinke dosis interesse in social media trends en beheersing van onze Nederlandse taal. Jouw skills: - Je zoekt een stage van minimaal 3 maanden; - Je bent origineel en vernieuwend in ideeën en ontwerp; - Je bent flexibel en komt je afspraken na; - Je hebt basis kennis van de Adobe programma's (Indesign, Photoshop, Illustrator, ed); - Je bent een digital nomad en deelt me ons de nieuwste trends van social media; - Je beheerst de Nederlandse taal (spreken en schrijven). - Kan je fotograferen? Dat is een mooie plus!

Wat biedt het bedrijf?

Dat jij je op je gemak voelt bij ons, vinden wij belangrijk. Kom naar ons kantoor in Nieuw-Vennep, waar we met veel creativiteit en humor aan toffe projecten werken. Wij willen dat jij kan groeien, kan leren en dat je actief bijdraagt aan projecten die echt een verschil maken voor diverse merken. Wij bieden jou: - Een toffe werkplek in Nieuw-Vennep; - Een informele sfeer en volwaardige plek in ons team; - Een inkijkje in het gehele creatieve proces, van briefing tot eindproduct; - Kansen om te leren, verantwoordelijkheid te dragen en jezelf te ontwikkelen; - Een stagevergoeding, een leenfiets (zo nodig); - Een gezonde lunch & ruimte om te sporten.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder