Logistiek medewerker

Klinimed B.V. Kom jij als stagiaire logistiek ons team versterken? Petra, Xander, Astrid en Dimitri kijken uit naar jouw komst, je bent welkom bij Klinimed te Nieuw-Vennep!

Welkom bij ons team, waar klantgerichtheid, teamwork en groei centraal staan! Ben jij klaar voor een dynamische stageplaats waarbij je jouw talenten kunt benutten en ontwikkelen? Dan is dit jouw kans. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiaire om ons team te versterken. Klinimed is een medische groothandel en heeft ongeveer 7000 artikelen in haar assortiment. Onze klanten bestaan uit privéklinieken (cosmetisch en plastisch), praktijken (tandarts en huisarts) en andere zorginstellingen (o.a. thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen). Wij ontzorgen graag onze klanten, we staan altijd klaar voor ze en het is onze missie om de klant te helpen op een persoonlijke en vriendelijke wijze. Van gelukkige klanten krijgen wij energie! Als Stagiaire Logistiek bij Klinimed krijg je de kans om jouw creativiteit, vaardigheden en expertise in te zetten. Bij ons krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische omgeving waarin efficiëntie en precisie centraal staan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij Wat zoeken wij? Je volgt een MBO of HBO opleiding Logistiek en bent per maart/april beschikbaar voor een periode van enkele weken of maanden. Je houdt van aanpakken en wil graag de fijne kneepjes van het logistieke vak leren. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent communicatief vaardig, neemt initiatief, bent nauwkeurig en vindt het leuk om in een klein en hecht team te werken. Een harde werker met oog voor detail en vind je het leuk om in een klein team te werken? Dan zoeken wij jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Je maakt deel uit van een hecht en gemotiveerd team. Je kan deelnemen aan onze teamuitjes (van bowlen tot jeu de boules). Een leuke stageplaats in Nieuw-Vennep (treinstation op 5 minuten loopafstand). 32 tot 40 urige werkweek met flexibiliteit in begin/eindtijden (werktijden zijn van ma t/m vr tussen 07.00-17.00 uur). Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën worden gehoord en gewaardeerd. Een stage - en reiskostenvergoeding. Vakantiedagen.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder