Allround mediamaker

OBM B.V. Ontwerp jij binnen no time mooie designs voor print en web? Ben je creatief en ken jij alle ins en outs van de Adobe programma’s? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Jouw werkzaamheden op een rijtje: - Het vertalen van concepten naar een visueel ontwerp. - Het ontwikkelen van aantrekkelijke designs voor verschillende on- en offline kanalen, middelen en uitingen. - Het bewerken en monteren van video’s & foto’s. - Bijdragen aan de verbetering van de user experience & user journey - Het ontwikkelen voor front-end middels mock-ups, wireframes en clickable prototypes. - Deelnemen aan (interne) brainstorms & inspiratiesessies. - Uitwerken van eigen (OBM) marketing-uitingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij staat te trappelen om te starten aan een uitdagende en leerzame meewerkstage. Je bent namelijk een energiek, creatief en ondernemend type. Je communiceert makkelijk en bent sociaal. Veel afwisseling en vlot schakelen, daar draai jij je hand niet voor om. Jouw designs pas je gemakkelijk aan op de diverse klanten en hun doelgroepen. Je schiet niet snel in de stress en hebt een flexibele houding. En verder… - je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van grafisch ontwerpen, multimedia design, interactive (UI & UX) design; - je bent minimaal 20 weken of langer fulltime (vijf dagen) beschikbaar; - je kan vanaf februari 2022 starten (eerder mag ook!); - je beheerst de Nederlandse én Engelse taal uitstekend in woord- en geschrift; - je hebt kennis van Adobe Creative Suite (Ps, Ai, Id, Pr, Ae).

Wat biedt het bedrijf?

Jij wordt onderdeel van een ambitieus en gemotiveerd team, met specialisten op verschillende vlakken. Je krijgt de kans om veel te leren, de verantwoordelijkheid te nemen en veel vrijheid om jouw creatieve ideeën uit te voeren. Het schakelen met collega’s gaat snel en je krijgt goede begeleiding. Aan het eind van de stage ben je in feite klaargestoomd voor het echte werk en als je wilt kun je na je studie direct bij ons aan de slag! Werken bij OBM betekent: - een informele, positieve en open bedrijfscultuur; - dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en onbeperkt lekkere koffie (of thee!); - potjes tafelvoetbal, wedstrijdjes darten en meezingen met de guilty pleasure & powersongs uit onze eigen Spotify playlist; - leuke teamuitjes en gezellige borrels; - hybride werken (gedeeltelijk thuis en op kantoor) in verband met Covid-19. and last but, not least… een nette stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder