Allround medewerker AV-productie

Profuze Leerzame, vette stageplek – aan de slag met licht, geluid, video en project management – met vergoeding

Binnen Mbe productions werken we samen met 2 middelgrote AV bedrijven met een focus op audio, licht, video en project management. Ons bedrijf besteed veel aandacht aan de productie en uitvoering van technische producties bij zakelijke evenementen (congressen, productpresentaties) en publieksevents (indoor dance en techno festivals, outdoor festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten). De producties zullen veelal plaatsvinden in Amsterdam en Utrecht en ons magazijn is gevestigd in Katwijk. Je werkt mee in een dynamisch team van fulltimers en freelancers die op regelmatige basis werken aan de producties van ons bedrijf. Je bent veel op productie en draait op volledige basis mee. We bieden een stageplek voor 2 enthousiaste, flexibele aanpakkers met een rijbewijs en een behoorlijke zin om aan de slag te gaan en veel te leren. De stageperiode is in overleg, voltijd en wekelijks flexibele werkdagen en -tijden Er is een aangename vergoeding beschikbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een aanpakker, iemand die niet bang is voor vieze handen en van uitdaging houdt. Ben je ambitieus en niet opzoek naar een negen-tot-vijf stage? Klaar om te leren en aan de slag te gaan met mooie en vette producties en meer te leren over het vak waar je gek op bent? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je bent in het bezit van een B rijbewijs (of hebt uitzicht op het behalen daarvan).

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een uitdagende, flexibele stage waarbij je het vak in werkelijkheid goed leert kennen. Je draait volledig mee in ons bedrijf en wordt als volwaardig medewerker behandeld. Samen met onze projectmanagers en freelancers ga je op productie en afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Samen met je begeleider kijk je naar je interesse en wat je wilt leren. Naar mate het kan pak je steeds meer projecten of onderdelen zelfstandig op. We bieden een aangename stagevergoeding en uitzicht op een werkplek bij The Crew Company; het crewbureau waarbij je ervaring op kan doen bij allerlei grote en kleine bedrijven uit deze branche.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

Video Link

lees verder