Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Tussen Kaag & Braassem, eten en drinken Gezocht: leerling zelfstandig horeca ondernemer! Join our team!

Als zelfstandig medewerker horeca ondernemer leer jij alle facetten van het ondernemerschap. Samen met de eigenaren maken we plannen voor de toekomst. Deze plannen werk jij verder uit, Op de werkvloer vertaalt zich dit naar continu vooruitgang/verbetering op verschillende gebieden; samenstelling drankenkaart, menukaart, etc. Ook het maken van personeelsroosters rekening houdend met reserveringen van a la carte gasten en partijen hoort hierbij. Op de werkvloer leer je ook leiding geven aan de collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent stress bestendig, leert snel, sociaal vaardig en weet onze gasten op de juiste manier van dienst te zijn. Daarnaast werk je netjes, houdt overzicht maar vergeet niet ook de kleine details in de gaten te houden. Ook tussen de collega's, voel jij je als een vis in het water!

Wat biedt het bedrijf?

en 4 daagse werkweek van donderdag t/m zondag - Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring - Daarnaast ontvang je fooi en vakantiegeld - Afhankelijk van je werktijden een gezonde lunch en/of avondeten - 20 vrije dagen op jaarbasis - met uitzicht op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder