Hanos-ISPC Utrecht
HANOS Utrecht staat op het punt om enorm uit te breiden. De gehele vestiging krijgt een restyling en de oppervlakte van het pand wordt maar liefst dubbel zo groot. Er komt een geheel nieuw culinair theater en een personeelskantine en het huidige Grand Café krijgt een fantastische upgrade! Als stagiair Zelfstandig Werkend Kok ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ons culinaire team. Samen met het team werk je aan een gastvrije beleving voor de klant! Je zorgt voor een warm ontvangst, neemt bestellingen op en serveert deze uit. Je draagt zorg voor de voorbereiding en het klaarmaken van gerechten in onze keuken. Incidenteel zal je meedraaien met events in ons culinair theater. Vanzelfsprekend behoort ook het opruimen en schoonhouden van je werkplek en het Grand Café volgens de HACCP richtlijnen tot je taken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers