Mbo-Verpleegkundige

St Antonius ZH, Nieuwegein Verpleging&verzorging Versnelde opleiding Verpleegkunde (BBL) - St Antonius Ziekenhuis: Word in 2,5 jaar verpleegkundige in het ziekenhuis!

Verleg je grenzen en geef je carrière als verpleegkundige een vliegende start! De Antonius Academie en MBO Utrecht bieden jou een versnelde én vernieuwde opleiding aan die aansluit bij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. In tweeënhalf jaar leiden we je op voor de beroepspraktijk! Ben jij ambitieus, gedisciplineerd én vooral enthousiast, meld je dan aan voor deze in-house BBL-opleiding. We bieden jou een stimulerende leeromgeving met professionele begeleiding, zodat jouw zorghart tot bloei kan komen. Via deze vacature kun je solliciteren voor de opleiding die start in maart 2025 of september 2025.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het tempo tijdens onze opleiding ligt hoog. Versneld studeren betekent een intensieve studielast, strakke deadlines en tijdelijk iets minder vrije tijd. Daar staat tegenover dat je in 2,5 jaar klaar bent om als verpleegkundige aan de slag te gaan. Versneld studeren vraagt dus zelfdiscipline, motivatie, inzet en uitstekende planningsvaardigheden. Het is belangrijk om deze argumenten in overweging te nemen en te bepalen of versneld studeren past bij je persoonlijke situatie en leerstijl. Vanwege het versnelde karakter van de opleiding stellen wij iets hogere eisen aan onze kandidaten. Bekijk de toelatingseisen in deze brochure. Deze is te vinden in de vacature als je klikt op de button Solliciteer nu.

Wat biedt het bedrijf?

Onze Antonius Academie biedt jou de mogelijkheid om in tweeënhalf jaar opgeleid te worden tot verpleegkundige. Tijdens deze versnelde en intensieve opleiding worden theoretisch lessen in ons moderne onderwijscentrum afgewisseld met praktijkleren op een van onze verpleegafdelingen. Dit stelt jou in staat om direct toe te passen wat je leert en je steeds verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door ervaren en enthousiaste praktijk- en werkbegeleiders. Zij coachen jou bij de ontwikkeling van jouw verpleegkundige vaardigheden en competenties. Gedurende de opleiding krijg je geleidelijk aan steeds meer zelfstandigheid en groei je uit tot een zelfverzekerde zorgprofessional. Met deze opleiding op zak, heb je een uitstekende basis voor een vervolgopleiding tot gespecialiseerd verpleegkundige.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning in het verpleegkundig proces
  • B1-K1-W1 Onderkent bestaande of dreigende gezondheidsproblemen (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Stelt de verpleegkundige diagnose en stelt het individuele plan van de zorgvrager op (Zorgverlener)
  • B1-K1-W3 Voert interventies uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W6 Organiseert en coördineert de zorgverlening van de zorgvragers (Organisator)
  • B1-K1-W7 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder