Medewerker productietechniek

Kasverhuur Afwisselend werk in gezellig team op de meest bijzondere locaties

De student gaat meehelpen met het voorbereiden en bouwen van verhuurkassen door het hele land. Je leert zelfstandig werken maar ook samenwerken in een hecht team. Ook zal je veel leren over de evenementen en verhuursector in Nederland. op bouwdagen: ’s Ochtends vroeg stap je in de bestelbus en rijd je naar een locatie ergens in Nederland. Daar ga je met een een stel leuke gasten een glazen kas plaatsen. Na een lekker bakje koffie zet je het frame van de kas in elkaar en ga je aluminium bevestigen. Nadat de deuren zijn geplaatst en al het glas is gezet zie je het resultaat van je werk: Een shinende kas, een tevreden klant en blije collega’s. Zo stap je moe maar vol voldoening de bus weer in. Op loods dagen zullen we voorbereiden voor de volgende klus en in en uitladen van onze aanhangers en bussen en voorbereiden van het materiaal

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet om kunnen gaan met elektrisch gereedschap en niet bang zijn om je handen vuil te maken. Ook is het handig om oplossingen gericht te kunnen werken omdat elk evenement en locatie weer anders is.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn kasverhuur, een jong familiebedrijf in de groei. Een goede werksfeer vinden wij net zo belangrijk als hard werken, plezier hebben in je werk staat bij ons voorop! Jij zal beginnen als allround medewerker: Je helpt met het voorbereiden,bouwen en afbreken van kassen die wij plaatsen op evenementen en op beurzen. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Wij groeien graag als bedrijf. Groei jij met ons mee?

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder