Leidinggevende bakkerij

Breatec B.V. Effect van Enzymen op bakkerijproducten

De student gaat aan de slag met een eigen project. De omschrijving van het project vindt in overleg plaats. Over het algemeen is dat onderzoek doen naar één applicatie (Croissant, Panetonne, ...) waarbij het proces gestandaardiseerd dient te worden in de proefbakkerij of waarbij het effect van de ingrediënten bekeken wordt. Bij het laatste ligt de focus uiteindelijk op de kleinste componenten ín de BVM.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student dient zelfstandig te kunnen werken en moet beschikken over een grote mate van nauwkeurigheid. Wij stellen BVM's samen in onze proefbakkerij waarbij we het effect van het ingrediënt willen zien en niet het verschil tussen het proces.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden ondersteuning aan vanuit de collega proefbakkers en ontwikkelaars die meerdere jaren werkzaam zijn in de bakkerij-industrie. Hun kennis en kunde zullen voor een student inzichten geven die lastig/onmogelijk te verkrijgen zijn in de ambacht.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder