Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Eethuis Cafetaria Goos

Wij beginnen onze werkdag om 11:00 uur met het glaswerk en de laatste afwas aankant maken, we starten het bedrijf op door de ovens aan te zetten en te kijken wat er die dag nog vers gemaakt moet worden. Daarna starten we met de lunch, de drukte is afhankelijk van de dag. jij als student gaat dan helpen de bestellingen klaar te maken. na de lunch beginnen we met de voorraad maken; bijvoorbeeld berehappen maken, satésaus koken, groente, rauwkost en sla snijden. daarnaast maken wij zelf ook nog de schnitzels, portie saté en verwerken wij ook andere vleessoorten. om 17:00 uur begint meestal de avond drukte en voor die tijd zorgen wij dat alles weer netjes is en klaar staat. met etenstijd gaan we weer bestellingen klaar maken en na de drukte ruimen we weer alles netjes op en maken wij schoon. om 20.00 uur zit de werkdag er eigenlijk altijd wel op.

Naar wie zijn wij op zoek?

sociaal, opgeruimd persoon, precies in het werk

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat voornamelijk uit studenten tussen de 15 en 22 jaar, wij zijn een hecht team en organiseren meerdere keren per jaar een personeels uitje. indien het van beide kanten bevalt is het mogelijk om bij ons te blijven werken

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder