1e Medewerker fastservice

Eethuis Cafetaria Goos

Wij beginnen onze werkdag om 11:00 uur met het glaswerk en de laatste afwas aankant maken, we starten het bedrijf op door de ovens aan te zetten en te kijken wat er die dag nog vers gemaakt moet worden. Daarna starten we met de lunch, de drukte is afhankelijk van de dag. jij als student gaat dan helpen de bestellingen klaar te maken. na de lunch beginnen we met de voorraad maken; bijvoorbeeld berehappen maken, satésaus koken, groente, rauwkost en sla snijden. daarnaast maken wij zelf ook nog de schnitzels, portie saté en verwerken wij ook andere vleessoorten. om 17:00 uur begint meestal de avond drukte en voor die tijd zorgen wij dat alles weer netjes is en klaar staat. met etenstijd gaan we weer bestellingen klaar maken en na de drukte ruimen we weer alles netjes op en maken wij schoon. om 20.00 uur zit de werkdag er eigenlijk altijd wel op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, goed kunnen doorpakken en sociaal zijn

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken voornamelijk met veel jongeren, ons team bestaat dan ook uit studenten tussen de 15 en 22 jaar. Wij organiseren meerdere keren per jaar personeelsuitjes en wij zijn dan ook een hecht team. indien het van beide kanten bevalt is het mogelijk om te blijven werken na de stage.

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

lees verder