Medewerker hovenier

Hoveniers- en klussenbedrijf Martin Dunnink Zoek je een werk & leerplek met toekomstmogelijkheden? Kom dan bij ons!!!

De student zal meelopen met de eigenaar zelf en daarbij alle voorkomende werkzaamheden verrichten. Ons bedrijf is kleinschalig en wij vinden openheid en eerlijkheid belangrijk. Wij vinden het ook belangrijk dat de student leerkansen krijgt en proberen ze daarin zoveel mogelijk in de praktijk te laten leren. Wij hanteren het motto: "van proberen kun je leren". Wij vinden het belangrijk dat de student zich openstelt om te leren. De gemiddelde werkdag begint tussen 7.00- 8.00 uur. We beginnen met het doornemen van de planning deze dag en het verzamelen van materialen en gereedschappen. De klussen die wij hebben varieren van aanleg tot onderhoud. Afhankelijk van de werkzaamheden en de plaats waar we werkzaam zijn zal de werkdag eindigen tussen 16.30-17.30 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

1. Leergierig 2. Open 3. Eerlijk 4. Gemotiveerd 5. De schouders eronder mentaliteit 6. Aanpakker 7. Doorzetter 8. Samen met eigenaar kunnen reflecteren op de dag

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat ernaar streeft studenten de kans te geven zicht te ontwikkelen. Passend bij de kennis vaardigheden mogelijkheden en eisen van de opleiding. Wij houden van een open en eerlijke communicatie beide kanten op. Graag zien wij doorzetters in ons bedrijf die niet op geven bij de eerste de beste tegenslag. Want immers van proberen kun je leren! Wij waarderen het als iemand meedenkt en geven studenten daartoe ook zeker de kans. Wij zien studenten als een meerwaarde voor ons bedrijf en als volwaardig deel van ons team. Studenten doen bij ons niet de "rotklusjes" maar worden als het kan juist ingezet bij de mooiere werkzaamheden zodat ze mogelijk later een plaats binnen ons bedrijf zouden kunnen verwerven. Op zijn tijd een grapje kunnen wij zeker waarderen maar bovenal vinden wij een gezellige en warme werksfeer erg belangrijk. Er zit zeker kans op vakantiewerk en/ of een vaste aanstelling in!

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder