Leidinggevende bediening

Piazza BV Het gezelligste restaurant aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust zoekt jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaires bediening met passie voor de horeca voor ons Italiaans restaurant Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet. In deze functie verricht je bedieningswerkzaamheden in ons restaurant onder het toeziend oog van jouw persoonlijke begeleider, waarbij je alle verschillende onderdelen van service op een gastvriendelijke wijze zult leren. Zoals het voorbereiden voor lunch en diner service, het serveren van gerechten, het helpen bij de optimale gastbeleving en het afsluiten en schoonmaken van de verschillende onderdelen. De werkzaamheden in ons restaurant zijn zeer divers en je krijgt ruimte om met eigen ideeën te komen. Het team is jong, waardoor je je al snel thuis zult voelen in het team. Kortom een dynamische leerplek in een gezellig team!

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel • Gast- en servicegericht • Enthousiast en energiek • Flexibel inzetbaar • Eerlijk • Stressbestendig • Leergierig • Je hebt een hands-on mentaliteit • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal Je bent: • Een uitdagende stage met veel afwisseling • Een flexibel rooster • Een onwijs gezellig team met leuke collega’s • Een gastvrije cultuur • Werken bij een groeiende organisatie • Persoonlijke ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke en leerzame plek in ons jong en gedreven team. Je krijgt een vergoeding en daar bovenop een deel van de fooi. Verder krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en eventueel de schoolopdracht uit te voeren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder