Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd Een enthousiaste en vooral gastvrije gastheer of gastvrouw gezocht!!
Ontvangen van gasten. Aannemen van de restaurantreservering. Informeren van gasten over dranken, gerechten en andere vragen. Bereiden van dranken en ijscoupes. Serveren van gerechten en dranken. Verwerken van de bestelling van gasten in het kassasysteem. Afrekenen met de gasten. Maken van een juiste kasafdracht.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling bedieningsmedewerker die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Je vindt het leuk om gasten een fijne ervaring te bieden en bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. We zoeken iemand met de volgende vaardigheden: - Goede communicatieve vaardigheden – je weet op een gastvriendelijke en duidelijke manier te communiceren met zowel gasten als collega’s. - Gastvriendelijkheid – je zorgt ervoor dat elke gast zich welkom en op zijn gemak voelt. - Stressbestendigheid – ook tijdens drukke momenten blijf je kalm en werk je efficint. - Flexibiliteit – je kunt je snel aanpassen aan verschillende situaties en werktijden. - Teamspirit – je werkt graag samen met collega’s om het de gasten naar hun zin te maken. Heb jij passie voor de horeca en vind je het belangrijk om te werken met gastvrijheid en gastvriendelijkheid? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Wat biedt het bedrijf?
Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd biedt je een fijne werkplek, waar je binnen komt in een warm en hecht team. Je hebt een leuke werkplek aan de Maas met altijd een prachtig uitzicht. In ons jonge, gezellige en hecht team voel jij je direct thuis. We houden rekening met jouw school- en sportrooster bij het maken van de werkroosters. Een marktconform salaris inclusief vakantie-uren en vakantiegeld. Lunch of diner wordt voor je geregeld, dus geen gedoe met kleffe boterhammen uit je trommeltje. Werken in de horeca is hard werken, maar jij hebt energie voor tien. Voor of na het werk kun je daarom nog even sporten in onze fitnessruimte. Dingen die het nog leuker maken: De spetterende personeelsfeestjes, al zeggen we het zelf. Doorgroeimogelijkheden! Vertel maar wat je in gedachten hebt. We kijken samen hoe je daar kunt komen. Lekker even een drankje (of twee) doen met collega’s na je werkdag. Je leert veel nieuwe skills die je de rest van je carrire goed kunt gebruiken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers