Medewerker productietechniek

Bronswerk Heat Transfer B.V. Bij de beste Metaalbewerker/Lasser van Nederland horen?

Leerplek voor de opleiding bankwerker/lasser in onze productie. Je hebt ongeveer 23 collega's op de werkvloer, van 17 tot 67 jaar met droge humor. We hebben nog echte vakmensen in dienst die allemaal passie hebben voor het lassen en metaalbewerking. Vrijwel iedereen heeft uiteindelijk niveau 4 op TIG, MIG/MAG en sommige ook op Poederdek. Als je het bij ons geleerd hebt, kun je overal terecht! Natuurlijk doe je ook werk wat er gewoon bij hoort, met name in het begin draai je overal mee om Allround opgeleid te worden. Dus ook machinaal werk, assemblage en misschien wordt stralen en coaten wel je passie. We laten je het ook gewoon ontdekken. We zijn wel gewend dat je van aanpakken weet en als je iets wilt leren, dan kan dat hier zeker want iedereen vind het leuk om jonge mensen iets te leren van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een aanpakker met interesse in metaaltechniek. We willen bij Bronswerk iedereen op te leiden tot de beste lasser maar voordat je daar bent, maak je tussenstappen en leer je ook andere vaardigheden. Tekening lezen, snijden, zetten, machineren etcetera. Een gezond boerenverstand en een drive om mooie machines te maken is voldoende, de rest leren wij je.

Wat biedt het bedrijf?

Bronswerk is een bedrijf van vakmannen en passie voor techniek. Geen robots of CNC, dat vinden wij wat saai, maar echt vakmanschap. Onze apparaten gaan staan in 180 landen, voor je het weet wordt je een keer meegevraagd en ontdek je de wereld. Voorlopig is maar veilig onder ons dak bij Bronswerk, de kneepjes leren. We zitten op 100meter van het station in Nijkerk. Makkelijker kan niet.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder