Tekenaar constructeur

ITEQ Industries B.V. "Ontdek Technisch Tekenwerk en Productievoorbereiding bij ITEQ: Jouw Start in de Maakindustrie!"

Bij ITEQ ben je verantwoordelijk voor het technisch tekenen en de voorbereiding van productieprocessen voor plaatwerkproducten. Een typische werkdag omvat: -Technisch tekenen: Gebruik van CAD-software voor het maken en aanpassen van gedetailleerde technische tekeningen. -Materialen en productiemethoden: Selectie van geschikte materialen en beoordeling van constructietechnieken voor optimale productieresultaten. -Samenwerking en communicatie: Regulier overleg met verschillende teams (engineering, productie) voor nauwkeurige afstemming van planning en oplossen van technische vraagstukken. Wat je leert: -CAD-vaardigheden: Geavanceerde technische tekenvaardigheden. -Technische expertise: Dieper inzicht in materialen, constructie en productieprocessen. -Probleemoplossend vermogen: Oplossen van technische uitdagingen. -Samenwerking: Effectieve communicatie en samenwerking met diverse teams. Een waardevolle ervaring, essentieel voor een carrière in de maakindustrie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie we zoeken bij ITEQ Profiel We zoeken gemotiveerde studenten of werknemers met een passie voor techniek en productie. Vereiste vaardigheden Technische kennis: Basiskennis van productieprocessen en gereedschappen. Precisie: Nauwkeurig werken en aandacht voor detail. Probleemoplossend vermogen: Efficiënt problemen identificeren en oplossen. Samenwerken: Goed communiceren en samenwerken met collega's. Leergierigheid: Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren. Kwaliteitsbewustzijn: Hoge kwaliteitsstandaarden handhaven. Veiligheidsbewustzijn: Kennis van en aandacht voor veiligheidsprocedures. Bij ITEQ kun je jezelf ontwikkelen in een innovatieve werkomgeving. We verwelkomen zowel ervaren vakmensen als leergierige studenten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij te bieden hebben bij ITEQ Innovatieve werkomgeving: Werk met de nieuwste technologieën en machines in de plaatbewerking. Leerervaring: Krijg begeleiding van ervaren vakmensen en ontwikkel je technische vaardigheden. Praktische ervaring: Doe hands-on ervaring op in productieprocessen, van ontwerp tot kwaliteitscontrole. Duurzaamheid: Werk aan circulaire en duurzame productiemethoden. Teamwerk: Ervaar een collegiale sfeer en leer effectief samen te werken. Persoonlijke groei: Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Veiligheid: Een veilige en goed uitgeruste werkplek waar je vertrouwd raakt met veiligheidsprocedures. Bij ITEQ bieden we een uitdagende en stimulerende leeromgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan hoogwaardige productieprocessen.

Wat ga je leren?

  • Tekent een product of installatie
  • B1-K1-W1 Verzamelt informatie voor het tekenen t.b.v. technische producten en installaties
  • B1-K1-W2 Maakt tekeningen
  • B1-K1-W3 Stelt materiaaloverzichten op
  • B1-K1-W4 Rondt werkzaamheden af
  • Ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten
  • P3-K1-W1 Onderzoekt t.b.v. en overlegt over informatie voor het opstellen van ontwerpspecificaties
  • P3-K1-W2 Werkt het ontwerp voor werktuigbouwkundige producten uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder