VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Pijpers bronbemalingen BV Ben jij een manusje van alles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zoek je een baan in de buitenlucht en wil je iets van de wereld zien? Als stagiair monteur bronbemalingen ga je onder leiding van een monteur Bronbemalingen I of II alle voorkomende bronbemalingssystemen op locatie aanleggen. De bronbemalingssystemen hebben tot doel het droogmaken van bouwputten en sleuven voor bijvoorbeeld zwembaden, kelders, rioleringen, etc. Tractor rijden en/of werken met een minikraan, behoort ook tot de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je minder hebt met studeren en twee rechterhanden hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de bouw is tegenwoordig een VCA-diploma verplicht. Mocht je nog geen VCA hebben, dan helpen wij jou om dit diploma te behalen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Pijpers Bronbemalingen werken wij met een hecht team, waarbij vele medewerkers alle tientallen jaren in dienst zijn. Bij wederzijdse tevredenheid is er zeker zicht op een vaste aanstelling, waarbij doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn. De vrijdagmiddagborrel is altijd gezellig met een lekker hapje erbij. Naast hard werken, is het sociale aspect één van onze pijlers.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder