Bistrobar Bankoh
Voor wie reizen geen verplaatsen is en eten niet slechts het vullen van de maag. Bankoh is op zoek reislustige stagiaires die mee willen op deze once-in-a-life-time trip. Bij ons is kennis niet belangrijk. Dat kunnen we je leren! Het belangrijkste vinden we dat je een vlotte babbel hebt en een goede dosis verstand en humor! Wij bieden een hecht team! Jou als student en jouw studie nemen wij heel serieus en geven jou dan ook alle kansen om alles te doen binnen het bedrijf. Voor aanvullend informatie kan je altijd even bellen want we kletsen graag verder door onder het genot van een kop koffie!
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij ons is kennis niet belangrijk. Dat kunnen we je leren! Het belangrijkste vinden we dat je een vlotte babbel hebt en een goede dosis verstand en humor! Wat ga je doen? Meehelpen met openen, tafels indekken, nieuwe gerechten leren en meedraaien in de avonden. Kortom, (bijna) alles leren wat er met de bediening/bar te maken heeft.
Wat biedt het bedrijf?
Wij als erkend leerbedrijf bieden jou een hecht team! Jou als student en jouw studie nemen wij heel serieus en geven je dan ook kansen om alles te doen binnen het bedrijf! We spreken vaste stagedagen af en krijgt de mogelijkheid door te groeien binnen de bistrobars. Bistrobar Bankoh is gelegen aan de mooiste plek aan de Waal in Nijmegen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten