Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek

Brouwerij de Hemel

Brede mogelijkheden op het gebied van de productie van bier, mosterd, azijn en gedistilleerde dranken. Gehele productieproces van binnenkomst grondstoffen, productie, controle, verkoop & levering. In overleg met student en begeleiding bepaald waar de nadruk ligt en welke opdracht gedaan wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken in een klein team. Veelzijdig, we doen hier alles, niet één onderdeel van het proces. Idealiter enige voorkennis voedingsmiddelen productie.

Wat biedt het bedrijf?

Veelzijdige stage in een van de oudste brouwerijen van het land. Klein bedrijf waardoor veel verschillende zaken aan bod komen. als student onderdeel van het team en niet de klote klusjes doen. Maar 1 stagiaire tegelijkertijd in een team van 5 mensen.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces beheersen
  • P2-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2 Bedient en regelt productieapparatuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4 Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

lees verder