Logistiek medewerker

Cart2Quote / Unbound VR Ontdek de wereld van e-fulfilment en kom stage lopen bij 4Fill!

Stage bij 4Fill – Verken de Wereld van E-fulfillment! Zoek je een dynamische stage in Nijmegen? 4Fill biedt een uitdagende rol in ons magazijn. Als stagiair draag je bij aan onze e-fulfillment operaties, leer je over orderverwerking, voorraadbeheer, en klantenservice. Wat ga je doen? Je wordt onderdeel van ons team, waarbij je hands-on ervaring opdoet in de wereld van online handel en logistiek. Jouw inzet zorgt ervoor dat onze webshops vlekkeloos draaien. Wat bieden we? * Praktijkervaring in een groeiend e-fulfillment bedrijf. * Veel diversiteit in je werkzaamheden. * Indien het je past ook verantwoordelijkheid over een klein team van studenten. * Flexibele werktijden, afgestemd op jouw studie. * Een leerrijke omgeving en een hecht team. Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar wim@4fill.nl. Vertel ons waarom jij bij 4Fill past en wat je wilt leren. Ontdek de e-commerce wereld met ons! Begin je carrière bij 4Fill – Meld je aan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Welke vaardigheden verwachten we van jou? Nauwkeurigheid: In een magazijn is precisie belangrijk. We zoeken iemand die aandacht heeft voor detail en ervoor zorgt dat elke order correct wordt verwerkt. Teamspeler: Magazijnwerk is teamwork. We waarderen een positieve houding, open communicatie en bereidheid om anderen te ondersteunen. Initiatief: We moedigen initiatief aan. Als je een betere manier ziet om een taak uit te voeren of processen te verbeteren, willen we dat graag horen! Flexibiliteit: Magazijnomgevingen kunnen dynamisch zijn. We zoeken iemand die zich gemakkelijk kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en flexibel is in taken. Klinkt dit als de stageplek waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en solliciteer nu! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en je te begeleiden in je ontdekkingsreis door de wereld van logistiek.

Wat biedt het bedrijf?

Als groeiend bedrijf bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons team en een uitdagende stageplaats te vervullen. In onze kleinschalige en bloeiende omgeving, streven we ernaar om een inspirerende plek te creëren waar jij de ruimte krijgt om te leren en te groeien binnen jouw vakgebied. Of je nu op zoek bent naar kennis, ervaring of gewoon een vriendelijke en ondersteunende werkplek, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij geloven in de kracht van samenwerking en bieden jou de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Dus, als je op zoek bent naar een stageplaats waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je volop kunt leren, dan nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder