Assistant Fashion Tailor

Fluffy Owl World Mode Creatieveling Gezocht: Stage voor Allround Fashion & Custom-Made Kleding bij Fluffy Owl World!

Als Allround Fashion/Custom-Made Clothes Stagiair(e) bij Fluffy Owl World duik je in de dynamische wereld van modeontwerp en op maat gemaakte kleding. Werkend in onze Mode & Ontwerpafdeling, begint je dag met een briefing over taken en doelen. Je zult helpen bij het creëren van op maat gemaakte kleding, van het schetsen van ontwerpen tot het selecteren van stoffen en naaien. Je taken omvatten het meten van klanten, het passen van kleding en het maken van aanpassingen. Ook help je met het organiseren van de mode-studio, het beheren van de stoffenvoorraad en het voorbereiden van mode-evenementen. Gedurende de stage leer je praktische vaardigheden in modeontwerp, kledingconstructie en klantinteractie. Je krijgt waardevolle inzichten in het creatieve proces en de operationele aspecten van een modebedrijf, allemaal binnen een ondersteunende en innovatieve omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste en hardwerkende persoon is precies wie we zoeken bij Fluffy Owl World! We zoeken een student of een toekomstige modeprofessional met een oprechte passie voor modeontwerp en op maat gemaakte kleding. De ideale kandidaat moet creatief, nauwkeurig en leergierig zijn op het gebied van kledingconstructie en klantinteracties. Sterke communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor het samenwerken met klanten en teamleden. Basiskennis van naaien is een pluspunt, maar bereidheid om te leren en je aan te passen in een snel veranderende omgeving is cruciaal. We waarderen probleemoplossend vermogen, teamwork en een positieve houding. Als je enthousiast bent over mode en klaar bent om de wereld van op maat gemaakte kleding te verkennen, verwelkomen we je graag in ons levendige team!

Wat biedt het bedrijf?

Het opleidingsbedrijf biedt een dynamische stage-ervaring in modeontwerp en op maat gemaakte kleding bij Fluffy Owl World. Je zult praktische vaardigheden opdoen in het creëren van kleding, van ontwerp tot naaien, en leren omgaan met klanten door middel van maatwerk en aanpassingen. Onze Mode & Ontwerpafdeling biedt training in stofselectie, patroonmaking en studiobeheer. Je werkt nauw samen met ervaren professionals en krijgt praktische inzichten in de mode-industrie en het creatieve proces. Deze stage is ideaal voor het ontwikkelen van technische vaardigheden, creatieve probleemoplossend vermogen en branchekennis, alles binnen een ondersteunende en innovatieve omgeving.

Wat ga je leren?

  • Brengt de modewereld in beeld en ontwikkelt een eenvoudig modeconcept
  • B1-K1-W1 Verzamelt en verwerkt informatie over ontwikkelingen in de mode
  • B1-K1-W2 Ontwikkelt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep
  • B1-K1-W3 Werkt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep in een plan uit
  • B1-K1-W4 Voert eenvoudige patroon- en naaitechnieken uit
  • Tekent en (ver)maakt kledingstukken
  • P1-K1-W1 Bereidt het uitvoeren van patroon- en naaitechnische handelingen voor
  • P1-K1-W2 Neemt maten op
  • P1-K1-W3 Verricht patroontechnische handelingen
  • P1-K1-W4 Past een proefmodel door
  • P1-K1-W5 Verricht naaitechnische handelingen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder