Assistent verkoop / retail

Fluffy Owl World Creative Assistant/Retail Worker at Fluffy Owl World – Join the Fun and Make a Difference!

Fluffy Owl World is een Afro-Vintage Concept Store. De student zal praktijkervaring opdoen als Assistent Verkoop-/Retailmedewerker in onze Sales & Customer Experience-afdeling bij Fluffy Owl World. Ze zullen zich bezighouden met taken zoals het begroeten van klanten, het rangschikken van merchandise, het beheren van de voorraad en het verwerken van transacties. Een typische dag omvat het creëren van opvallende displays, het assisteren bij de verkoop en het leren over retailoperaties. De student zal waardevolle vaardigheden ontwikkelen op het gebied van klantenservice, merchandising en teamwork, allemaal binnen onze creatieve, vintage-geïnspireerde omgeving, en zo een sterke basis leggen voor een toekomstige carrière in de detailhandel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste en hardwerkende persoon is precies wie we zoeken bij Fluffy Owl World! Of je nu een student bent of een toekomstige retailprofessional, we zoeken iemand met een oprechte passie voor detailhandel, mode en klantenservice. Je moet vriendelijk en benaderbaar zijn, met sterke communicatieve vaardigheden om ervoor te zorgen dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen. Creativiteit en oog voor detail zijn essentieel, omdat je zult helpen bij het rangschikken van merchandise en het creëren van opvallende displays. We waarderen aanpassingsvermogen en bereidheid om te leren in onze snelle omgeving, evenals sterke samenwerking en teamvaardigheden. Basiskennis van retail is een pluspunt, maar niet vereist, aangezien wij training zullen bieden. Probleemoplossend vermogen en een positieve houding zullen je helpen te gedijen in deze rol. Als je klaar bent om bij te dragen aan ons levendige team en elke klantbeleving onvergetelijk te maken, verwelkomen we je graag!

Wat biedt het bedrijf?

Het opleidingsbedrijf biedt een opwindende en meeslepende ervaring in de wereld van creatieve detailhandel bij Fluffy Owl World. Je krijgt praktische training in klantenservice, merchandising en verkoop binnen een levendige en vriendelijke omgeving. We bieden de kans om essentiële vaardigheden te ontwikkelen zoals teamwork, communicatie, probleemoplossing en aanpassingsvermogen. Als stagiair(e) ben je betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden, van het creëren van opvallende displays tot interactie met klanten en voorraadbeheer. We bieden ook begeleiding van ervaren professionals, wat je helpt groeien en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de detailhandel. Deze stage is perfect voor degenen die gepassioneerd zijn over mode, vintage schatten en innovatieve retailconcepten, en biedt je de kans om te leren, bij te dragen en deel uit te maken van een uniek en creatief team.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij de verwerking van goederen en/of producten
  • P5-K1-W1 Voert werk uit bij de ontvangst en opslag van goederen en/of producten
  • P5-K1-W2 Onderhoudt de artikelpresentatie
  • P5-K1-W3 Verzorgt en onderhoudt de werkplek en de werkomgeving
  • Assisteert bij de verkoop en het verlenen van service
  • P5-K2-W1 Ontvangt de klant
  • P5-K2-W2 Assisteert verkopende collega's

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder