Allround mediamaker

LUCERNA B.V. Leergierige & Creatieve mediamaker stage

Bij LUCERNA Atelier start je dag met een teamoverleg om de planning en prioriteiten door te nemen. Daarna duik je in het creëren van visuele content, zoals video's, productfoto's en socialmedia posts. Je werkt mee aan projecten, ontwikkelt campagnes en bedenkt nieuwe ideeën tijdens brainstormsessies. Na de lunch bewerk je video's en pas je feedback toe om je werk te verfijnen. Vervolgens analyseer je de prestaties van onze socialmedia posts en draag je bij aan het optimaliseren van de strategie. Aan het einde van de dag bespreken we de voortgang. Als stagiair(e) mediamaker ga je aan de slag met: Het creëren van visuele content zoals socialmedia posts, video’s, productfoto’s, editen en het beheren van social media. Het ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van online campagnes, zoals marketingmails en online reclames. Het beheren en ontwikkelen van nieuwe formats, zoals nieuwe socialmedia-kanalen. Je zult werken met software zoals Adobe Photoshop, Illustrator, canva

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een creatieve mediamaker met een passie voor contentcreatie zoals: - Het schrijven van scripts, artikelen, blogs, marketingcampagnes of socialmedia posts - Het opnemen en bewerken van video's, audio of fotografie - Het maken van productfoto’s en video’s Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair(e) die: - Een relevante opleiding volgt, zoals Mediavormgeving, Multimedia Design of Grafisch Ontwerp. - Ervaring heeft met programma’s zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Canva. - Creatief, leergierig en proactief is. - Affiniteit heeft met social media, contentcreatie en storytelling. - Zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

Lucerna Atelier is een bedrijf dat zich richt op het maken van ambachtelijke geurproducten en geur-oplossingen. Ons bedrijf staat bekend om creativiteit, innovatief denken en samenwerking. Ook vinden wij het belangrijk om ruimte te bieden voor ideeën van onze medewerkers en stagiaires. Als erkend leerbedrijf bieden we een inspirerende werkomgeving waar jij als stagiair(e) veel kunt leren en bijdragen aan echte projecten. Wat wij jou bieden: - Een leerzame stageplek voor drie a vier dagen per week. - Begeleiding van ervaren professionals. - De kans om mee te werken aan real-life projecten voor klanten. - Ruimte voor jouw eigen creatieve inbreng en ontwikkeling. - Een prettige, informele en inspirerende werkomgeving.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder