Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Patosas Afrikaanse Shop & Toko Keukenhulp gezocht in onze gezellige keuken!

Hey studenten! Wil je een leuke en leerzame ervaring in de horeca? Kom dan bij ons werken in ons afhaal- en bezorgrestaurant! Hier maak je deel uit van een geweldig team waar je veel nieuwe dingen zult leren. Als assistent help je met het voorbereiden van bestellingen en het klaarmaken van onze heerlijke gerechten voor afhaal en bezorging. Je krijgt de kans om te assisteren bij het koken, het mooi verpakken van maaltijden en het organiseren van de bezorgingen. In ons team krijg je de ruimte om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Het is een gezellige en dynamische omgeving waarin teamwork en eigen initiatief belangrijk zijn. Dus, als je op zoek bent naar een leuke stage plek waar je nieuwe vaardigheden kunt opdoen en werkt in een bruisende omgeving, kom dan bij ons team! Wij bieden een geweldige ervaring in de horeca en een gezellige sfeer waarin je kunt groeien.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten of medewerkers die graag willen werken in ons afhaal- en bezorgrestaurant. Belangrijke vaardigheden die we waarderen zijn: 1. Teamspeler: Je kunt goed samenwerken en communiceert effectief met collega's. 2. Efficiƫntie: Je kunt snel en nauwkeurig werken, vooral tijdens drukke periodes. 3. Verantwoordelijkheid: Je neemt je taken serieus en kunt zelfstandig werken als dat nodig is. 4. Klantgerichtheid: Je hebt oog voor detail en streeft naar goede service voor onze klanten. 5. Flexibiliteit: Je bent bereid om verschillende taken uit te voeren en te helpen waar nodig. Ervaring is geen vereiste dus geen zorgen als je bepaalde dingen nog niet kan; Wij zorgen voor training en begeleiding. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om te leren en een positieve bijdrage te leveren aan ons team. Als dit klinkt als iets voor jou, neem dan contact met ons op en sluit je aan bij ons team!

Wat biedt het bedrijf?

Gratis eten: Je krijgt bij ons altijd gratis eten tijdens je werktijd, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten. Stagevergoeding mogelijk: Afhankelijk van overleg is er een mogelijkheid voor een stagevergoeding. Bespreek dit met ons tijdens het kennismakingsgesprek. Leerervaring: Bij ons kun je nieuwe vaardigheden leren, zelfs als je nog geen ervaring hebt. We leren je alles wat je moet weten in de keuken. Ontwikkeling: We helpen je groeien door je training te geven terwijl je aan het werk bent. Dit betekent dat je steeds meer dingen kunt doen naarmate je meer ervaring opdoet. Flexibele uren: We begrijpen dat je als student andere dingen te doen hebt naast werken. Daarom kunnen we je werktijden aanpassen aan je rooster, zodat je kunt werken wanneer het jou uitkomt. Gezellige sfeer: Bij ons hangt er een leuke en positieve sfeer. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en met plezier naar het werk komt.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder