Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

PLEK NMGN wij zoeken een leerling, stagaire, keukenhulp, kok

bij ons kan je alle facetten van het horecabedrijf zien, wij begeleiden onze leerlingen individueel en passen de leerdoelen en taken aan op de wensen en mogelijkheden van de leerling of werknemer. we werken ambachtelijk, vers in het seizoen en proberen creatieve dingen te bedenken. in de keuken werken we met de nieuwste technieken en apparatuur maar ook de klassieke bereidingswijze komen aan bod. de houtoven en rotisserie grill worden ook dagelijks gebruikt. ook gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk, daarom organiseren wij uitjes bij leveranciers en workshops en krijg je mogelijkheid om met dingen te experimenteren en je eigen kookstijl te ontwikkelen .

Naar wie zijn wij op zoek?

wij zoeken iemand die het leuk vind om in de horeca te werken, vaardigheden kunnen wij je leren, iemand die graag wil groeien in het vak, leergierig en nieuwgierig is, teamspirit heeft.

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden een erkend leerbedrijf met ervaren leermeesters en chefs die jou alles leren over het vak werken met verse seizoensgebonden ingrediënten en ambachtelijke technieken. een gezellige professionele werkomgeving met een hecht team een afwisselende werkplek, geen dag is hetzelfde

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder