PLEK NMGN wij zoeken een leerling, stagaire, keukenhulp, kok
bij ons kan je alle facetten van het horecabedrijf zien, wij begeleiden onze leerlingen individueel en passen de leerdoelen en taken aan op de wensen en mogelijkheden van de leerling of werknemer. we werken ambachtelijk, vers in het seizoen en proberen creatieve dingen te bedenken. in de keuken werken we met de nieuwste technieken en apparatuur maar ook de klassieke bereidingswijze komen aan bod. de houtoven en rotisserie grill worden ook dagelijks gebruikt. ook gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk, daarom organiseren wij uitjes bij leveranciers en workshops en krijg je mogelijkheid om met dingen te experimenteren en je eigen kookstijl te ontwikkelen .
Naar wie zijn wij op zoek?
wij zoeken iemand die het leuk vind om in de horeca te werken, vaardigheden kunnen wij je leren, iemand die graag wil groeien in het vak, leergierig en nieuwgierig is, teamspirit heeft.
Wat biedt het bedrijf?
wij bieden een erkend leerbedrijf met ervaren leermeesters en chefs die jou alles leren over het vak werken met verse seizoensgebonden ingrediënten en ambachtelijke technieken. een gezellige professionele werkomgeving met een hecht team een afwisselende werkplek, geen dag is hetzelfde
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan