Manager / ondernemer horeca

PLEK NMGN wij zoeken een leerling, stagaire, keukenhulp, kok

bij ons kan je alle facetten van het horecabedrijf zien, wij begeleiden onze leerlingen individueel en passen de leerdoelen en taken aan op de wensen en mogelijkheden van de leerling of werknemer. we werken ambachtelijk, vers in het seizoen en proberen creatieve dingen te bedenken. in de keuken werken we met de nieuwste technieken en apparatuur maar ook de klassieke bereidingswijze komen aan bod. de houtoven en rotisserie grill worden ook dagelijks gebruikt. ook gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk, daarom organiseren wij uitjes bij leveranciers en workshops en krijg je mogelijkheid om met dingen te experimenteren en je eigen kookstijl te ontwikkelen .

Naar wie zijn wij op zoek?

wij zoeken iemand die het leuk vind om in de horeca te werken, vaardigheden kunnen wij je leren, iemand die graag wil groeien in het vak, leergierig en nieuwgierig is, teamspirit heeft.

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden een erkend leerbedrijf met ervaren leermeesters en chefs die jou alles leren over het vak werken met verse seizoensgebonden ingrediënten en ambachtelijke technieken. een gezellige professionele werkomgeving met een hecht team een afwisselende werkplek, geen dag is hetzelfde

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder