Retailmedewerker

Primark Zowel modefans als koopjesjagers houden van Primark, dé winkel waar je naartoe gaat voor de laatste modetrends!

Zoek je een uitdagende stageplek? Look no further! Tijdens je stage bij Primark mag je volop meedraaien in ons team. Ben jij iemand die passie heeft voor mode en enthousiast is om onze klanten de perfecte shop expierence te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons draait alles om Customer Promise! De klant staat te allen tijde centraal in de winkel. Jouw bijdrage is de shop expierence compleet te maken voor de klant. Variatie in taken, werken bij Primark is afwisselend. Tijdens je stage bij Primark mag je volop meedraaien in ons team. Meekijken bij de kassa, meedraaien op de vloer en paskamer, zodat je allround inzetbaar bent. Jij zorgt er mede voor dat jouw afdeling te allen tijde is aangevuld. Is een product niet op voorraad? Dan ben jij in staat een alternatief te bieden. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de winkel er TOP uitziet. Wij begeleiden je, geven je opbouwende feedback en helpen je zo je skills naar een hoger niveau te brengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen we van jou? § Je bent een MBO student(e) en op zoek naar een meewerkstage § Je volgt een MBO met studierichting in Retailspecialist Fashion Retailer of Retailmanager in niveau 3/4 § Je bent een enthousiaste en zelfstandig student(e) § Je hebt een proactieve en ondernemende persoonlijkheid § Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden § Je houdt van gestructureerd en planmatig werken: een nauwkeurige administratie bijhouden is ook een belangrijk onderdeel van deze stage. § Je weet de weg te vinden in een dynamische werkomgeving;

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? § Een stageplek in een leuk team voor 32-38 uur per week. § Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden; § Afwisselende werkzaamheden § Een prettige werkomgeving waar jij veel kan gaan leren; § Een stagevergoeding van €231,- bruto per periode van 4 weken o.b.v. een 38-urige werkweek § Een leerzame stage bij een professionele organisatie die wereldleider is in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder