Sanadome Hotel & Spa Meewerkend horeca ondernemer
Bij Sanadome heb je de mogelijkheid om stage te lopen in een combinatie van onze vier restaurants en onze Meeting & Events afdeling, waarin alle facetten van het bedieningsvak op verschillende niveaus aan bod komen. Het is een allround stage waarin je veel te zien krijgt en leert over het werken in een vier sterren superior hotel en de verschillende Food & Beverage concepten daarbinnen. Als stagiair/leerbaan meewerkend horeca ondernemer, zal je leermeester bij Sanadome ervoor zorg dragen dat je in alle verschillende F&B outlets mee kan draaien en mee mag kijken bij diverse management taken. Overige werkzaamheden conform takenboek.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is enthousiast en gemotiveerd en vind het leuk om het gasten naar de zin te maken. Positieve energie en een lerende werkhouding helpen je om de competenties die nodig zijn te ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Sanadome is een echt leerbedrijf. Momenteel werken er 250 medewerkers binnen de diverse verschillende afdelingen. Dat betekent dat je intern veel groeikansen hebt zowel in de diepte: in de horeca, maar ook in de breedte met alle andere afdelingen waarover Sanadome beschikt.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat